5-6 | SPILVA marinuotų agurkėlių |
3 šaukštų | graikiško jogurto |
Žiupsnelio | KOTANYI juodųjų pipirų |
1 skiltelės | česnako |
½ šaukštelio | tarkuotos citrinos žievelės |
1 | saujelės mėtų |
150 g | KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio Mėsainiams |
Žiupsnelio | KOTANYI itališkų žolelių |
1 | pomidoro |
1 | Kumato pomidoro |
1 saujos | vyšninių pomidorų |
1 nedidelio | mėlynojo svogūno |
Žiupsnelio | druskos |
1 šaukšto | BASSO purškiamo alyvuogių aliejaus |
20 g | DŽIUGAS 36 mėn. brandinimo kietojo sūrio |
Keleto | rozmarino šakelių |
1 saujelės | granatų sėklų |
Žiupsnelio | KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska |
TINGINIO PANTIS nealkoholinio obuolių sidro (patiekti) |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai