Pirmadienio pietūs su šeima namuose
ingredientai
2x220 g KITCHEN ME sausai brandinto Black angus mentės didkepsnio
CHIMICHURRI PADAŽUI :
125 ml smulkiai kapotų petražolių
2 v.š. smulkiai kapoto raudonélio
4 skiltelés tarkuoto česnako
125 ml labai smulkiai pjaustyto svogūno
2 v.š. raudono vyno acto
1 v.š. citrinos sulčių
125 ml alyvuogių aliejaus
Druska, pipirai
Pomidorai
Smidrai

Pirmadienio pietūs su šeima namuose

45 min.
3 asmenims
Gaminimas
Patariu padažą padarius jį bent per naktį palikti šaldytuve, kad skoniai susimaišytų. ️
 
Mėsą kepiau iš abiejų pusių po 2min ir 40 s, nes mėsos storis buvo apie 2.8cm. 1cm=1min kepimo. Temperatūra 200-220C. 
 
Smidrai apšlakstyti alyvuogių aliejumi druska ir pipirais. Kepiau tiek pat laiko kiek ir mėsą.
 
Svarbu iškepus mėsai leisti jei bent 5-10 min pailsėt ir iškart nepjaustyti. 
 
Labai greiti ir skanūs pietūs.
 
 
Už receptą dėkojame Mindaugas Žymantas
Atgal į receptų sąrašą