PIKANTIŠKAS JAUTIENOS DIDKEPSNIS
ingredientai
200 g sausai brandinto jautienos mentės didkepsnio (naudojau iš Kitchenme )
1-2 šaukštų aštrios adžikos
pagal sakonį maltų juodųjų pipirų bei druskos
1-2 šaukštelių sojos padažo
šiek tiek skysto medaus
šiek tiek aliejaus kepimui

PIKANTIŠKAS JAUTIENOS DIDKEPSNIS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Mėsą įtriname druska ir pipirais ir paliekame 10min.
2. Adžiką sumaišome su sojos padažu ir gausiai aptepame didkepsnį iš visų pusių.
3. Kepame ant šlakelio aliejaus gerai įkaitintoje grill keptuvėje iš abiejų pusių po kelias minutes. Kepimo pabaigoje aptepame mėsą medumi iš abiejų pusių ir pakepame dar po 1min iš kiekvienos pusės.
4. Suvyniojame mėsą į foliją ir paliekame 10-15min.
5. Patiekiame su mėgstamais žalumynais/salotomis/datžovėmis.
SKANAUS

 

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO

Atgal į receptų sąrašą