Naminis RIB EYE
ingredientai
2 pakuotės (2x220 g) KITCHEN me Jautienos brandintas steikas
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Švž. grūsti pipirai
1-2 vnt. Agurkai
5-6 vnt. Vyšniniai pomidorai
Pagal poreikį Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Krapai

Naminis RIB EYE

30 min.
2 porcijos
Gaminimas

Pirmiausia įkaitiname gilesnę keptuvę iki karščiausios kaitros ir įpilame lašelį alyvuogių aliejaus.

Į karštą keptuvę dedame steikus ir kepame vieną pusę apie 1-2 minutes nejudinant, kitą pusę kepame analogiškai. Tuomet viską pakepkite dar 5 minutes (pagal norimą iškepimo lygį).

Iškepusią mėsą dedame į lėkštę, užberiame smulkintų krapų ir pateikiame su pjaustytais agurkais bei vyšniniais pomidorais. Esant poreikiui galima pateikti su ryžiais tuomet bus dar sočiau.

 

 

Atgal į receptų sąrašą