NAMINIAI MĖSAINIAI SU TRAŠKIAIS KIAULIENOS GABALĖLIAIS IR GAIVIU PADAŽU
ingredientai
4x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mėsainiams
4 bandelių mėsainiams
8 rūkytos arba vytintos kiaulienos griežinėlių
1 raudonosios paprikos
4 sūrio riekelių
šiek tiek minkšto sviesto
žiupsnelis maltos raudonosios paprikos
šlakelio alyvuogių aliejaus
žiupsnelis druskos
Padažui:
3 v.š. majonezo
1 išspaustos skiltelės česnako
pagal skonį citrinos sulčių
žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų
žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų;

NAMINIAI MĖSAINIAI SU TRAŠKIAIS KIAULIENOS GABALĖLIAIS IR GAIVIU PADAŽU

40 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Kaulienos griežinėlius apskrudinkite keptuvėje arba ant grilio. Perdėkite ant popierinio rankšluoščio.
  2. Bandelių vidų patepkite minkštu sviestu ir apskrudinkite trumpai.
  3. Papriką išdarinėkite, supjaustykite stambesniais griežinėliais, pabarstykite malta paprika, druska, užpilkite šlakelį aliejaus ir išmaišykite. Gabalėlius iš abiejų pusių apkepkite ant grilio.
  4. Iš jautienos suformuokite 4 maltinukus. Juos taip pat iš abiejų pusių kepkite ant grilio;
  5. Į dubenėlį sudėkite visus ingridientus išvardintus padažui ir gerai išmaišykite.
  6. Formuokite mėsainius: apatinę bandelės pusę patepkite padažu, dėkite iškeptą maltinuką, ant viršaus uždėkite po kelis gabalėlius paprikos, po 2 griežinėlius keptos kiaulienos, sūrio riekelę ir galiausiai uždėkite viršutinę bandelės pusę pateptą padažu. 
  7. Paruoštus mėsainius trumpam perkelkite ant grilio, kad nuo šilumos šiek tiek išsilydytų sūris.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą