Namie ruoštos salotos su jautienos didkepsniu
ingredientai
220 g „Kitchen me“ angus jautienos mentės didkepsnio
2 saujų gražgarsčių
1 kriaušės
50 g mėlynojo pelėsinio sūrio
50 g graikinių riešutų
Citrinos sulčių
Gabalėlio sviesto
šlakelio Alyvuogių aliejaus
žiupsnelis Druskos, pipirų

Namie ruoštos salotos su jautienos didkepsniu

30 min.
1 asmeniui
Gaminimas

Į įkaitintą keptuvę dedame gabalėlį sviesto ir karamelizuojame kriaušės riekeles, pakepdami iš visų pusių.
Įkaitiname kitą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepame jautienos didkepsnį po 2-3 min. iš kiekvienos pusės. Išėmus iš keptuvės paliekame keletą minučių pailsėti.
Į lėkštes dėliojame gražgarstes, pjaustytą jautienos didkepsnį, karamelizuotas kriaušes, trupiname mėlynąjį pelėsinį sūrį ir barstome smulkintus graikinius riešutus.
Salotas pagardiname druska, pipirais, citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi.

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Snapping_snack.  

Atgal į receptų sąrašą