220 g | „Kitchen me“ angus jautienos mentės didkepsnio |
2 saujų | gražgarsčių |
1 | kriaušės |
50 g | mėlynojo pelėsinio sūrio |
50 g | graikinių riešutų |
Citrinos sulčių | |
Gabalėlio | sviesto |
šlakelio | Alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | Druskos, pipirų |
Į įkaitintą keptuvę dedame gabalėlį sviesto ir karamelizuojame kriaušės riekeles, pakepdami iš visų pusių.
Įkaitiname kitą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepame jautienos didkepsnį po 2-3 min. iš kiekvienos pusės. Išėmus iš keptuvės paliekame keletą minučių pailsėti.
Į lėkštes dėliojame gražgarstes, pjaustytą jautienos didkepsnį, karamelizuotas kriaušes, trupiname mėlynąjį pelėsinį sūrį ir barstome smulkintus graikinius riešutus.
Salotas pagardiname druska, pipirais, citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Snapping_snack.