Mėsainis su mangu
ingredientai
1 vnt. „Kichen Me“ šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“;
pusės mango
1 vnt. morkos
2 vnt. smidrų
žiupsnelio šviežių žirnelių daigų
šaukšto citrinos sulčių
šaukšto krienų
1 skiltelė česnako
šaukštelio juodojo sezamo sėklų

Mėsainis su mangu

30 min.
1 porcija
Gaminimas

Mėsą iškepkite aliejuje su česnaku. Druską ir pipirus užbarstykite tik mėsai iškepus. Trumpam mėsainį susukite į foliją, kad neatšaltų ir išsiskirtų mėsos sultys. Morkas ir mangą nulupkite ir supjaustykite bulvių skustuku plonais griežinėliais. Iš šaukšto jogurto, citrinos, krienų bei česnako skiltelės pagaminkite aštriai gaivų padažą. Patiekite su apvirtais smidrais, žirnelių daigais, viską apibarstydami juoduoju sezamu.

Dėkojame už receptą žurnalui TAPATI.

 

 

Atgal į receptų sąrašą