Mėsainis su jautiena ir ananasais
ingredientai
4 x150 g sausai brandintos jautienos maltiniai
4 vnt. Vilniaus duona BRIOCHE mėsainių bandelių
4 riekelių mėgiamo sūrio
pagal poreikį mėgiamų salotų lapelių
pagal poreikį mėlynojo svogūno
pagal poreikį marinuotų agurkėlių
pagal poreikį Konservuoto ananaso griežinėliai
2 vnt. pomidorų
Padažui:
2 v.š. majonezo
2 v.š. aštraus kečupo
Šlakelis vorčesterio padažo

Mėsainis su jautiena ir ananasais

10-15 min.
4 porcija
Gaminimas
  1. Pasiruoškite padažą sumaišydami minėtus ingredientus.
  2. Keptuvėje ar griliuje (pagal galimybes) iškepkite sausai brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams" paplotėlius. Ant paplotėlio uždėkite sūrį ir palaukite kol išsilydys.
  3. Pašildykite BRIOCHE bandeles jas apskrudindami.
  4. Konservuoto ananaso griežinėlius apkepkite griliuje arba keptuvėje (pagal galimybes).
  5. Supjaustykite griežinėliais mėlynąjį svogūną, pomidorus ir marinuotus agurkėlius.
  6. Ant apatinės bandelės tepkite paruoštą padažą, uždėkite salotos lapelių, marinuoto agurkėlio riekeles, iškeptą jautienos paplotėlį su ištirpintu sūriu, pagardinkite mėlynaisiais svogūnais, keptu ananaso griežinėliu bei pomidorais.
  7. Aptepkite padažu likusią bandelės dalį ir dėkite ją ant viršaus. Skanaus!

 

Improvizuokite, pritaikydami asmeninėms šventėms ir kiekvienai dienai!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą