Mėsainiai su brandinta jautiena ir karamelizuotais svogūnais
ingredientai
2 x 150 g. KITCHEN me sausai brandinta jautiena Mėsainiams
2 vnt. Mėsainių bandelės
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Marinuoti agurkėliai
2 riekelės Čederio sūris
2 vnt. Salotų lapai
2 v.š. Majonezas
2 v.š. Pomidorų padažas
Šlakelis Tabasko padažas
1 v.š. Balzaminis actas
Žiupsnelis Druska
Pagal poreikį Aliejus

Mėsainiai su brandinta jautiena ir karamelizuotais svogūnais

50 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Pirmiausia paruoškite karamelizuotus svogūnus. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite pusžiedžiais, kepkite aliejumi įkaitintoje keptuvėje, kol šie paruduos. Įberkite žiupsnelį cukraus ir įpilkite balzaminio acto. Gerai išmaišykite ir pakepinkite dar keletą minučių.
  2. Keptuvėje ar griliuje (pagal galimybes) išsikepkite jau paruoštus sausai brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams" paplotėlius. Jei yra galimybė, šalia pašildykite ir bandeles. Tai darykite iš abiejų pusių, kol apskurs.
  3. Padažui sumaišykite majonezą ir pomidorų bei tabasko padažus.
  4. Ant apatinės bandelės tepkite padažą, uždėkite salotos lapą, karamelizuotus svogūnus, iškeptą jautienos paplotėlį, čederio sūrį bei supjaustytus agurkėlius. Aptepkite padažu likusią bandelės dalį ir dėkite ją ant viršaus. Skanaus!

        Dėkojame Kruopytės virtuvė už receptą!

Atgal į receptų sąrašą