Mėsainiai Jam ir Jai
ingredientai
2x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mesainiai
2 vnt. bandelės su sezamo sėklomis
keletos salotų lapų
1 vnt. marinuoto agurko
100 g sūrio čederio
kepimui aliejaus
Padažui:
Jai trintų bruknių (šaldytų )
Jam Adžikos padažo

Mėsainiai Jam ir Jai

25 min
2 vnt.
Gaminimas

Bandeles, perpjautas pusiau, trumpai pakepkite aliejumi supurkštoje keptuvėje.

Jautienos maltinius pakepkite po 2 min iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais. Baigiant kepti, uždėkite sūrio.

Mėsainis jai:

Vienos bandelės pusę sutepkite trintomis bruknėmis, uždėkite salotų lapą, keptą sausai brandintą jautienos maltinį su sūriu, marinuotą agurką ir ant viršaus kitą bandelės pusę.
Mėsainį sutvirtinkite smeigtuku.

Mėsainis jam:

Visa eiga tokia pati kaip ir mėsainio jai, tik bandelę sutepkite " Adžika "

Jautienos mėsainiai paruošti.
Paruošiama labai greitai ir gardžiai 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone

Atgal į receptų sąrašą