Makaronai su sausai brandinta jautiena
Makaronai su sausai brandinta jautiena
ingredientai
4x150 g. |
KITCHEN me sausai brandintas jautienos maltinis Mėsainiams |
Pagal skonį |
Spageti makaronai |
1 skardinė |
Trinti pomidorai |
2 skiltelės |
Česnakas |
Pagal skonį |
Druska ir pipirai |
Pagal skonį |
Žvėrienos prieskoniai |
Pagal poreikį |
Smulkiai tarkuotas kietasis sūris |
Sauja |
Petražolės |
Pagal poreikį |
Aliejus |
Makaronai su sausai brandinta jautiena
Gaminimas
- Spagečius išvirkite pagal instrukcijas ant pakuotės.
- Ant įkaitintos gilesnės keptuvės apkepinkite brandintą smulkintą jautieną mėsainiams. Kepant mėsą stenkitės ja pasmulkinti į vieno kąsnio gabaliukus.
- Mėsai apkepus supilkite trintus pomidorus. Į padažą įberkite druskos, šviežiai grūstų pipirų, žvėrienos prieskonių. Baigiant ruošti padažą, nuimkite keptuvę nuo ugnies, suberkite stambiai kapotas petražoles ir sutarkuotas (arba sugrūstas) česnako skilteles. Gerai sumaišykite visą masę.
- Išvirtus spagečius dėkite į lėkštę, užpilkite pasigamintu padažu. Viską apibarstykite smulkintu sūriu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą