Jautienos tartaras su marinuotais pievagrybiais
ingredientai
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio Top sirloin
½ raudonojo svogūno
žiupsnelis Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Šlakelio aliejaus
2 riekelių šviesios duonos
1 skiltelės česnako
1 šaukšto sviesto
5-6 marinuotų agurkėlių
5-6 marinuotų pievagrybių
1 šaukšto padažo „Shiraz“
1 šaukšto Vorčesterio padažo
Citrinos žievelės

Jautienos tartaras su marinuotais pievagrybiais

60min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį „Top sirloin“ kuo smulkiai sukapokite ir sumaišykite su smulkiai supjaustytu svogūnu.
  2. Pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu aliejaus, įdėkite „Shiraz“ ir Vorčesterio padažo, patarkuokite citrinos žievelės. Viską išmaišykite.
  3. Duoną paskrudinkite, įtrinkite česnakais ir aptepkite sviestu.
  4. Ant duonos sudėkite kapotą mėsą ir pagal skonį apdėliokite SPILVA marinuotais agurkėliais bei pievagrybiais.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą