- Supjaustykite batatus, sudėkite juos į formelę, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite maltomis kalendromis. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 20 min. Iškepusius batatus pasūdykite.
- Popieriniais rankšluosčiais nusausinkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį BLACK ANGUS ir sukapokite sunkiu aštriu peiliu. Taip pat labai smulkiai supjaustykite svogūną, laiškinius česnakus, marinuotus agurkus.
- Viską sumaišykite su mėsa. Supilkite džiną, sudėkite krienus, užberkite druskos, šviežiai grustų juodųjų pipirų, maltų kalendrų.
- Viską išmaišykite ir suformuokite tartarą - geriausiai tą padaryti su konditeriniu žiedu, bet taip pat galima suformuoti ir šaukštu.
- Uždėkite ant viršaus majonezą, užtarkuokite džiovintų grybų. Patiekite su keptais batatais, laiškiniais česnakais ir kalendrų lapeliais.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda ir Alfu Ivanausku.