Jautienos steikas su gaiviomis salotomis
ingredientai
220 g Kitchen me sausai brandintas jautienos didkepsnis Black Angus
šlakelis aliejaus
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų
Garnyrui:
pagal poreikį brokolio
keletos ridikėlių
1 vnt. agurkas
šlakelis alyvuogių aliejaus
šlakelis citrinų sulčių

Jautienos steikas su gaiviomis salotomis

15 min.
1 porcijos
Gaminimas

Sausai brandintos jautienos didkepsnį "BLACK ANGUS" nusausinkite popieriniu rankšluoščiu ir apšlakstykite šlakeliu alyvuogių aliejumi. Įkaitinkite keptuvę ir dėkite didkepsnį kepti, - kiekvieną pusę kepkite po 4 min. (Galite ir ilgiau, jeigu mėgstate geriau iškepusį). Iškepusį didkepsnį išimkite į lėkštę, pagardinkite druska ir pipirais ir leiskite mėsai pailsėti. Kol didkepsnis ilsisi, paruoškite garnyrą. Ridikėlius ir agurkus supjaustykite plonomis riekelėmis, brokolius - smulkiais gabalėliais. Sumaišykite visas daržoves ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis. Pagardinkite druska ir pipirais.

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!  

 

Atgal į receptų sąrašą