Jautienos šašlykas su bulvėmis ir kopūstų salotomis
ingredientai
200 g Sausai brandintos jautienos išpjovos šašlykas
keletos bulvių
žiupsnelis druskos ir pipirų
kopūsto
1 agurkas

Jautienos šašlykas su bulvėmis ir kopūstų salotomis

30 min.
1 asmeniui
Gaminimas

1. Bulves nuskusti, supjaustyti gabalėliais ir išvirti. Pabaigoje nupilkite vandenį, užberkite druskos, mėgstamų prieskonių ir 30 sekundžių pagarinkite - leiskite garui išeiti, tik atsargiai, kad neprisviltų prie puodo dugno, vis pakratykite. Pagardinkite šviežiais kvapniais krapais.

2. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, įdėti druskos, ir stipriai rankomis pagniaužyti, kad suminkštėtų. Įdėkite šiaudeliais pjaustytų šviežių agurkų.
3. Jautienos šašlyko iešmelį kepti šašlykinėje grotelėse, griliuje arba keptuvėje. 
 
Už receptą dėkojame Raudonai virtuvei.
Atgal į receptų sąrašą