JAUTIENOS MĖSAINIAI SU KEPTOMIS DARŽOVĖMIS
ingredientai
2x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mėsainis burgeriams
2 vnt. mėsainiams skirtų bandelių
1 vnt. raudonosios paprikos
2 nedidelių svogūnų
žiupsnelis tarkuoto kietojo sūrio
pagal poreikį mėgstamo padažo
pagal poreikį marinuotų agurkų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų

JAUTIENOS MĖSAINIAI SU KEPTOMIS DARŽOVĖMIS

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Papriką ir svogūnus supjaustykite žiedais ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant vidutinės ugnies tol, kol daržovės suminkštės. Galiausiai pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską permaišykite ir atidėkite į šalį.
  2. Kitoje keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir dėkite kepti kambario temperatūros jautienos maltinius. Ir kai bus beveik apskrudus kita pusė, ant viršaus sudėkite keptas daržoves, užberkite po žiupsnelį sūrio ir pabaikite viską kepti.
  3. Mėsainių bandelių vidų apskrudinkite sausoje keptuvėje.
  4. Bandelės puselę patepkite mėgstamu padažu, dėkite marinuoto agurko griežinėlius, iškeptą maltinį, uždenkite kita bandelės pusele ir iš karto patiekite.

Skanaus ;)

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą