Jautienos kepsnys su gaiviomis pomidorų ir saldžiųjų žirnelių salotomis
ingredientai
2 x 220 g. KITCHEN me sausai brandintos jautienos didkepsnis BLACK ANGUS
100 g. Švieži saldieji žirneliai
100 g. Pomidorai
1/4 vnt. Raudonasis svogūnas
1/4 vnt. Aitrioji paprika
50 g. Gražgarsčių lapeliai
50 g. Salotų mišinys
Pagal skonį Druska ir pipirai
30 g. Alyvuogių aliejus
30 g. Sviestas

Jautienos kepsnys su gaiviomis pomidorų ir saldžiųjų žirnelių salotomis

20 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Žirnelius nuplikykite pasūdytu vandeniu.
  2. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite svogūną ir aitriąją papriką. Viską sumaišykite su salotomis, gražgarstėmis, aliejumi, druska ir pipirais. 
  3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepkite mėsą iš abiejų pusių po 3–5 min. Baigiant kepti įmeskite sviestą, pabarstykite druska ir pipirais.
  4. Lėkštėje patiekite mėsą su garnyru. Ant mėsos supilkite keptuvėje likusį skystį. Skanaus!

          Dėkojame RIMI už receptą!

Atgal į receptų sąrašą