JAUTIENOS KEPSNYS IR KEPTAS KOPŪSTAS
ingredientai
2x220 g KITCHEN ME sausai brandinto Black angus mentės didkepsnio
Marinatui reikės :
30 ml balzaminio acto
30 ml sojų padažo
30 ml vorčesterio padažo
30 ml alyvuogių aliejaus
1 a.š. džiovinto rozmarino
1 a.š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų
2 a.š. medaus
1 a.š. garstyčių

JAUTIENOS KEPSNYS IR KEPTAS KOPŪSTAS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Visus marinatui skirtus ingridientus pilame į didesnį indą, labai gerai išmaišome ir į jį dedame jautienos kepsnius. Paliekame marinuotis bent valandai, aš laikiau 3 ;)
Išsimarinavusią mėsą dedame į gerai įkaitintą keptuvę, kepame abi puses po 3 minutes. Arba kaip kas mėgsta. 
 
Keptas kopūstas
 
Nedidelį kopūstą supjaustome 2-3 cm griežinėliais,iš abiejų pusių aptepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, česnako granulėmis ir saldžios paprikos milteliais. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
 
 
 

 

Už receptą dėkojame Gaminu sau 

Atgal į receptų sąrašą