1 | citrinos |
½ stiklinės | cukraus |
½ stiklinės | vandens |
1 | kiaušinio trynio |
1 šaukštelio | garstyčių |
½ šaukštelio | kaparėlių |
30 g | parmezano sūrio |
1 šaukšto | baltojo vyno acto |
1 stiklinės | saulėgrąžų aliejaus |
1 vnt | KITCHEN ME jautienos mentės didkepsnio Black Angus |
1 šaukštelio | smulkiai pjaustytų SPILVA marinuotų agurkėlių |
1 | svogūnėlio |
1 saujelės | česnakų laiškų |
2 šaukštų | BORGES alyvuogių aliejaus Extra Virgin |
1 šaukšto | lazdynų riešutų |
1 saujos | TALER traškučių su vytinta jautiena |
Žiupsnelio | druskos |
žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai