200 g | sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyko |
150 g | avinžirnių humuso |
130 g | bazilikų pesto |
100 g | fetos |
100 g | vyšninių pomidoriukų |
100 g | šviežių agurkų |
100 g | ridikėlių |
100 g | salotų mišinio |
50 g | kedro riešutų |
druskos | |
pipirų | |
alyvuogių aliejaus | |
kanapių sėklų |
Įkaitiname keptuvę ant vidutinio stiprumo ugnies su šlakeliu aliejaus.
Įdedame jautienos šašlyką ir kepame apie 5-8 minutes, tuomet apverčiame ir kepame dar tiek pat
laiko.
Į tą pačią keptuvę sudedame pomidoriukus ir nuolat maišant kaitiname juos, kol šiek tiek apkepa ir
pradeda trūkinėti.
Per tą laiką, humusą sudedame į lėkštes, šalia sudedame salotas, pjaustytus ridikėlius, agurkus,
kepintus pomidoriukus. Uždedame jautienos šašlyką ir pesto padažą. Viską papildomai apšlakstome
alyvuogių aliejumi, apibarstome kedro riešutais, kanapių sėklomis, fetos sūriu, druska ir pipirais.
Ir skanaujame!
Už receptą dėkojame Svajojančiam Olandui.