Jautienos iešmeliai azijietiškai
ingredientai
400 g sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyko
2 v.š. sezamų aliejaus
2 v.š. beskonio aliejaus
3 v.š. sojų padažo
2 v.š. cukraus
3 skiltelių česnako
1 v.š. tarkuoto imbiero
Žiupsnelio čili pipirų
1 v.š. sezamų sėklų
Medinių iešmelių

Jautienos iešmeliai azijietiškai

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Jautieną supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais.
  • Pasidarome marinatą - sumaišome sezamų aliejų, aliejų, sojų padažą, cukrų, susmulkintą česnaką, imbierą ir čili.
  • Sudedame mėsą į marinatą, išmaišome ir uždengiame. Paliekame marinuoti valandai.
  • Paruoštą mėsą sumauname ant iešmelių.
  • Įkaitiname grilių arba keptuvę ir sudedame iešmelius. Kepame iš abiejų pusių po 3 minutes.
  • Tiekiame apibarsčius sezamų sėklomis.

Už receptą dėkojame Minimali virtuvė

Atgal į receptų sąrašą