JAUTIENOS DIDKEPSNIS
ingredientai
220 g jautienos antrekoto didkepsnio be kaulo (naudojau iš Kitchenme)
pagal skonį druskos ir 5 pipirų mišinio
poros žiupsnių česnako granulių
šiek tiek aliejaus kepti

JAUTIENOS DIDKEPSNIS

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
Garnyrui puikiai tinka keptos orkaitėje šviežios bulvytės, bet jei didkepsnį kepsite kepsninėje, tai bulves irgi siūlau išsikepti kepsninėje, o dar geriau įvynioti į foliją ir kepti ant įkaitusių anglių.
 

Gaminimas: viskas paprasta, kaip du kart du, mėsą įtriname prieskoniais ir apkepiname iš abiejų pusių ant nedidelio aliejaus kiekio gerai įkaitintoje keptuvėje iki auksinės spalvos. Patiekiame su mįgstamu garnyru.

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą