Jautienos didkepsnis su persilado padažu
ingredientai
220 g Kitchen me jautienos didkepsnio Black angus
šlakelis aliejaus
žiupsnelis drukos
žiupsnelis 5 pipirų mišinio
Persilado padažui:
2 skiltelės česnako
žiupsnelis jūros druskos
1 v. š. alyvuogių aliejaus

Jautienos didkepsnis su persilado padažu

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

Storą ketaus keptuvę įkaitiname aukštoje temperatūroje. Įpilame šlakelį aliejaus ir palaukiame kol įkais. Dedame jautienos didkepsnį. Kepame 2 – 3 min. Apverčiame ir kepame dar 2 – 3 min iš kitos pusės. Kepsnį pabarstome druska ir pipirais. Suvyniojame į foliją ir leidžiame 5 min pailsėti. Pasiruošiame persilado padažą. Petražoles nuplauname, nusausiname. Česnaką nulupame. Petražoles ir česnaką pasmulkiname iki vientisos masės, galima pjaustyti peiliu ir pasidarbuoti maistu smulkintuvo pagalba. Įmaišome jūros druską. Apšlakstome aliejumi. Persiladą išmaišome. Patiekiame su steiko gabalėliais.

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę.

Atgal į receptų sąrašą