220 g | angus jautienos mentės didkepsnio |
pagal skonį | druskos ir pipirų |
BBQ Padažui: | |
240 ml | pomidorų padažo |
30 g | rudojo cukraus |
40 ml | obuolių acto |
1 šaukšto | citrinų sulčių |
1 šaukšto | teriyaki padažo |
1 šaukštelio | dižono garstyčių |
1 skiltelės | smulkintos česnako |
1 šaukšto | rūkytos raudonosios paprikos miltelių |
šiek tiek | čili pipirų ir maltų juodųjų pipirų |
pagal skonį | druskos |
Garnyrui: | |
1 vnt. | cukinijos |
1-2vnt | kiaušinių |
šiek tiek | kvietinių miltų |
pagal poreikį | džiūvesėlių |
kepimui | aliejaus |
pagal skonį | druskos ir pipirų |
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.