Jautienos didkepsnis su krevetėmis
ingredientai
220 g Kitchen me sausai brandintos Black angus jautienos mentės didkepsnio
Keleto krevečių
3-4 vnt. mini paprikos
5 vnt. rudųjų pievagrybių
1 pasifloros
1 figos
Saujelės bulvių kroketų
žiupsnelis Druskos, pipirų, Viduržemio prieskonių
Šakelės rozmarino
2-3 skiltelių česnako

Jautienos didkepsnis su krevetėmis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Į įkaitusią keptuvę dedame sviesto ir rozmarino šakelę. Rozmarinui paskleidus aromatą dedame kepti jautienos didkepsnį. Kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Iškeptai mėsai leidžiame 10 minučių „pailsėti“.
  2. Keptuvėje, kurioje kepė mėsa apkepiname smulkiai kapotą česnaką, dedame krevetes, mini paprikas, ruduosius pievagrybius. Beriame druskos, pipirų ir lengvai pakepiname.
  3. Įkaitusiame aliejuje išverdame kroketus.
  4. Jautienos didkepsnį supjaustome, pabarstome druska ir pipirais. Dedame keptas krevetes, mini paprikas, ruduosius pievagrybius, supjaustytą figą ir pasiflorą. Iškepusius kroketus. Viską apibarstome Viduržemio prieskoniais.
  5. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

 

Atgal į receptų sąrašą