1.Didkepsnį kepame po 2-3min iš kiekvienos pusės ant gerai įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus (rozmarino šakelė kepa šalia aliejuje). Iškeptą mėsą pabarstome prieskoniais ir suvyniojame į foliją, leidžiame “pailsėti” 15min.
2.Gaminame padažą: gervuoges sudedame į prikaistuvį ir sutriname šakute. Kartu į uogas pilame balzaminį actą, vyną, citrinos žievelę, cukrų ir dedame čiobrelio šakelę. Veerdame ant vidutinės kaitros, kol ištirps cukrus ir visa masė sutirštės. Nuėmus padažą nuo kaitros įdedame šaukštą sviesto ir gerai viską išmaišome. Padažą pertriname per sietelį.
3.Tiekiame griežinėliais supjaustytą didkepsnį, apšlakstytą padažu kartu su mėgstamu garnyru.
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.