Gerai įkaitiname keptuvę. Dedame sviesto.
Česnako nepjaustome, o su peiliu suspaudžiame, kad jis kiek susitraiškytų, nulupame.
Kepsnius nusausiname, ištriname druska, pipirais ir dedame į vidury keptuvės, kepame apie 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Sudedame česnaką, čiobrelius į vieną keptuvės pusę, iš kurios pavertus keptuvę galima būtų šaukšteliu semti sviestą bei 1-2 minutes vis apšlakstome juo didkepsnį. Nuėmus nuo ugnies leidžiame jam pailsėti.
Smulkiai supjaustome ar sutarkuojame kopūstąir morkas. **Kad išsiskirtų iš kopūsto sultys, galima jį sutarkavus su kočėlu padaužyt, tuomet jis suminkštės.
Išmaišome su likusiais ingredientais ir dedame į šaldytuvą, kad salotos kiek sugertų visus ingredientus.
Už receptą dėkojame Maistas sielai.