Jautienos didkepsnis pietums
ingredientai
220 g Kitchen me sausai brandintas jautienos didkepsnis
Prieskonių miksas druska, pipirai, malta paprika, kuminas, raudonėliai
1 romaninė salota
Sauja mažų pomidorų
0,5 skardinės raudonųjų pupelių (tinka ir juodosios)
Maža skardinė konservuotų kukurūzų

Jautienos didkepsnis pietums

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Kepsnį palaikyti kambario temperatūroje. Nusausinti, gausiai apiberti druska ir pipirais, gausiai įtrinti visais prieskoniais (kiekius pasireguliuoti pagal skonį). 
Gerai įkaitinti keptuvę storesniu dugnu. Įpilti aliejaus, leisti įkaisti. Dėti kepsnį į keptuvę ir nejudinti. Kepti 3-4min. Apversti ir kepti dar 3min. Išimti į lėkštę, pridengti su folija ir leisti pailsėti bent 5min. 
Supjaustyti romaninę salotą plačiomis juostomis, pomidorus pjauti per pusę, kukurūzus ir pupeles nukošti. Viską sudėti į dubenį. Berti druskos ir pipirų, šliūkštelėti alyvuogių aliejaus. Gerai išmaišyti. 
Kepsnį supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, išdėlioti ant salotų ir mėgautis
 
Už receptą dėkojame Žiupsnis meilės ir pipirų
Atgal į receptų sąrašą