Jautienos didkepsnio salotos
ingredientai
220 g. KITCHEN me sausai brandintos jautienos didkepsnis RIB EYE
2 vnt. Pomidorai
Sauja Gražgarstės
1/4 vnt. Svogūnas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Padažui:
Saujelė Vynuogės
1 v.š. Alyvuogių aliejus
1 v.š. Saldžiarūgštis aštrus padažas

Jautienos didkepsnio salotos

20 min.
1 porcija
Gaminimas
  1. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant gražgarsčių, pabarstykite smulkiais griežinėliais pjaustytu svogūnu.
  2. Iškepkite didkepsnį: keptuvėje išlydykite šaukštelį aliejaus ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnį, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite. Iškepus pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min.
  3. Padažui visus ingredientus susmulkinkite trintuvu iki vientisos masės.
  4. Kepsnį dėkite ant salotų, užpilkite paruoštu padažu. Skanaus!

        Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą