Jautienos Burgeriai su karamelizuotais svogunais ir korejietiškomis morkomis.
ingredientai
3 vnt. Bandeliu Hamburgeriams
3x150 g KITCHEN me sausai brandintos jautienos maltinių Mėsainiams
žiupsnelis Druska, pipirai
maltinių kepimui Aliejus
1didelis Melynas svogunas
Svogūno kepinimui:
20 g Sviesto
2 V.š Cukraus
Šlakelis balzamiko acto
90 g korejietišku morku (jau pagamintu)
130 g Chederio sūrio juosteliu
1didelis pomidoras
1 vnt. marinuoto agurko
3 saujelės salotu mix
bandeliu pertepimui Hellmanns Chederio padažo

Jautienos Burgeriai su karamelizuotais svogunais ir korejietiškomis morkomis.

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1)Mėlyna svoguna susipjaustome pusžiedžiais ir apkepiname ikaitusioje keptuveje su sviestu,cukrumi bei slakeliu balzamiko actu.(atvesiname)
2)Jautienos maltinius dedame kepti i ikaitusia keptuve su trupučiu aliejaus.Kepame apie 1,5-2min bei nepamirštame pabarstyti is abieju pusiu druska bei pipirais.Apvertus maltini ir baigus jam kepti uždedame ant viršaus surio ir uždengiame keptuve.
3)Bandeles perpjauname per puse ir dedame 200laipnsiu ikaitusia orkaite 2-3min apskrusti.
4)Pomidorus ir agurkus marinuotus supjaustome griežinėliais,salotu mix nuplauname ir nusausiname.
5)Ant bandeliu užtepame chederio padažo.O tada pradedame konstruoti.
6)Dedame salotu mixa,karamelizuotus svogunus ant ju maltinuka,tuomet agurkelius ir pomidorus bei ant virsaus uzbaigiame korejietiskom morkom ir virsutine bandele.
 
Už receptą dėkojame IG MarijaZili
Atgal į receptų sąrašą