440 g. | KITCHEN me brandintos jautienos didkepsnis BLACK ANGUS |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
800 g. | Bulvės |
Pagal poreikį | Sviestas |
1 a.š. | Krapai |
Padažui: | |
4 skiltelės | Česnakas |
6 vnt. | Laiškiniai svogūnai |
2 a.š. | Džiovintas raudonėlis |
1/2 vnt. | Šviežia raudonoji aitrioji paprika |
1 vnt. | Lauro lapeliai |
1 ryšulėlis | Šviežia kalendra |
2-3 v.š. | Raudonojo vyno actas |
Pagal poreikį | Alyvuogių aliejus |
Salotoms: | |
2 gūžės | Romaninės salotos |
1 sauja | Įvairių spalvų pomidorai |
1/2 ryšulėlio | Šviežios mėtos |
150 g. | Švieži žirneliai |
Pagal poreikį | Alyvuogių aliejus |
1 v.š. | Balzaminis actas |
Pagal poreikį | Parmezanas |
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!