Jautiena medaus ir garstyčių padaže
ingredientai
2x220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio Rib-eye-
pipirų ir druskos mišinio
1-2 a.š garstyčių
2 v.š. medaus
pagal poreikį sezamo sėklų
kepimui aliejaus

Jautiena medaus ir garstyčių padaže

20 min
2 porcijos
Gaminimas

Jautienos didkepsnius apkepkite  keptuvėje po 3 - 4 min. iš abiejų pusių. Pašlakstykite sušlakeliu aliejaus.

Mėsą išimkite  iš keptuvės, pagardinkite pipirų ir druskos mišiniu.

Dubenėlyje sumaišykite medų, garstyčias ir aliejų ( pakaks 1 - 2 v.š. ).

Jautieną supjaustykite  gabaliukais, ją sudėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus, užpylkite medaus / garstyčių padažu, užberkite sezamo sėklų. Viską išmaišykite ir 3-4 min. pakepkite, kol jautiena susidraugaus su padažu. 

Viskas. Patiekalas paruoštas. Patiekite  su ryžiais.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą