GREITI ČEBUREKAI - soti vakarienė per 30min
ingredientai
150 g Kitchen me sausai brandinto jautienos maltinio
2 vnt. tortilijų
1vnt nedidelio svogūno
100 g rudų pievagrybių
4 riekelių lydyto čederio sūrio
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų maltų pipirų
(kepimui) aliejaus
šiek tiek sezamo sėklų pabarstymui
aptepimui kiaušinio plakinio

GREITI ČEBUREKAI - soti vakarienė per 30min

30 min.
4 asmenims
Gaminimas
1. Susmulkiname svogūnus ir pievagrybius. Šiek tiek juos apkepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
2. Jautienos maltinį daliname per pusę ir pabarstome druska bei pipirais. Mėsą paskirstome per pusė tortilijos.
3. Ant mėsos dedame pakepintus svogūnus su pievagrybiais, o ant jų uždedame čederio sūrio.
4. Tortilijos kraštus aptepame kiaušinio plakiniu ir užlenkiame per pusę (formuojame čebureką). Kraštus gerai prispaudžiame, kad suliptų.
5. Aptepame čeburekų viršų kiaušinio plakiniu ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame iki 180 laip. įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min.
 
SKANAUS! :)
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą