Gaiviosios salotos su kepta jautiena
ingredientai
220 g (1 vnt.) KITCHEN me šviežias sausai brandintos jautienos mentės didkepsnis
1 vnt. pomidoro
1/2 vnt. avokado
Keletos saujų salotų
10 vnt. žąliųjų alyvuogių
100 g didžiojo greipfruto „Pamelo“
Pagal skonį kelių šlakelių sojų padažo
Pagal skonį druskos
Pagal skonį pipirų

Gaiviosios salotos su kepta jautiena

20 min.
2 porcijos
Gaminimas

 

  1. Jautienos didkepsnį lengvai pabarstyti pipirais.
  2. Keptuvę įkaitinti iki didžiausios kaitros ir dėti 3–4 minutėms mėsą, tada apversti (turėtų būti gerai apskrudusi, net su juodais dryžiais), pabarstyti druska ir kepkti dar tiek pat laiko.
  3. Kepsnį išimk iš keptuvės ir kelioms minutėms palikti ramiai lėkštėje.
  4. Į lėkštę dėti susmulkintas salotas, pomidorą, avokadą, suberti alyvuoges ir susmulkinus greipfruto gabalėlius, ant viršaus uždėti riekelėmis pjaustytą didkepsnį ir pagardinti sojų padažu, druska ir pipirais.

1

Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą