GAIVIOS MINI TORTILIJOS SU JAUTIENA
ingredientai
220 g Kitchen me black angus jautienos
Santa marija mini tortilijų
Valgomo šaukšto graikiškas jogurto
Saujos vyšninių pomidorų
½ ilgavaisio agurko
2 valgomų šaukštų konservuotų kukurūzų
2 valgomų šaukštų granato sėklų
Saujelės smulkintos kalendros
Saujelės rukolos
Druskos, pipirų, čili dribsnių
Alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
Žaliųjų citrinų sulčių

GAIVIOS MINI TORTILIJOS SU JAUTIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

 Mėsą kepame taip, kaip mokame geriausiai, arba taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Mes kepėme alyvuogių aliejuje įkaitintoje keptuvėje kiekvieną pusę po 4 minutes, kartu su česnako skiltelėmis; prieš tai mėsą įtriname pipirais ir maldon druska. Iškepus mėsai, leidžiame jai pailsėti, o tada supjaustome kubeliais. 

·      Gaminame padažą: 1 ½ avokado, v. š. jogurto, šlakelį citrinų sulčių, druską ir pipirus sutriname trintuvu iki vientisos masės.

·      Ruošiame salsą: susmulkiname pomidorus, agurkus, kalendrą, sumaišome kartu su kukurūzais ir granato sėklomis, gardiname druska, pipirais, čili dribsniais ir sumaišome su žaliųjų citrinų sultimis.

·      Keptuvėje pašildome tortilijas.

·      Patiekiame: tortiliją ištepame avokado padažu, dedame rukolą, gausiai salsos ir kelis kubelius jautienos steiko – lenkiame per pusę ir ragaujame.

 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS

Atgal į receptų sąrašą