Didkepsnio „pastrami“, kai mažiau reiškia daugiau
ingredientai
2x150 g KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnių „Rib Eye“
Graikinių riešutų padažui:
50 g graikinių riešutų
1-2 šakelių krapų
1 skiltelės česnako
1/2 citrinos sulčių
Žiupsnelio cukraus
Žiupsnelio druskos
100 ml graikiško jogurto
50 g majonezo
1 raudonojo svogūno
0,5 l vandens
2 v.š. cukraus
1 šaukštelio druskos
50 ml obuolių acto
2 sviestinių bandelių

Didkepsnio „pastrami“, kai mažiau reiškia daugiau

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Iškepkite KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnius „Rib Eye“ iki norimo iškepimo laipsnio.
  2. Graikinius riešutus užmerkite vandenyje pusvalandžiui.
  3. Graikinius riešutus, krapus ir česnaką susmulkinkite trintuvu iki glotnios masės, pagardinkite citrinos sultimis, įberkite žiupsnelį cukraus, pasūdykite ir sumaišykite su jogurtu ir majonezu.
  4. Bandeles perpjaukite ir paskrudinkite.
  5. Svogūną supjaustykite skiltelėmis. Vandenį užvirinkite su cukrumi ir druska, supilkite actą, išmaišykite ir užpilkite pjaustytus svogūnus. Palikite, kad atvėstų.
  6. Paskrudintas bandelių puseles patepkite padažu, sudėkite supjaustytus riekelėmis KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnius „Rib Eye“ gabaliukus ir užberkite svogūnų. Patiekite su žalumynais.

 

 Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda ir Alfu Ivanausku.

Atgal į receptų sąrašą