- Puode, kuriame ruošite čili sriubą, įkaitinkite aliejų ir apie 15-20 min. nuolat vartant kepinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.
- Ant beveik išsileidusių svogūnų sudėkite smulkintą sausai brandintą jautieną ir apkepinkite ją taip pat nuolant maišant (apie 8-12 min.). Pagardinkite mėsą žvėrienos prieskoniais.
- Į puodą supilkite konservuotas čili pupeles, pomidorų sultis ir pomidorų padažą.Viską gerai išmaišykite, pagardinkite druska ir troškinkite apie 15 - 20 minučių ant silpnos ugnies.
- Baigiant troškintis įdėkite maltų aitriųjų paprikų (jeigu mėgstate, galite įdėti ir konservuotų kukurūzų) ir dar 5 minutes patroškinkite.
- Patiekite čili sriubą supilstytą į lėkštes ir apibarstą kietuoju sūriu. Puikiai dera paskrudintos ir česnaku įtrintos batono rekelės, šiltos česnakinės bandelės.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!