Čili sriuba
ingredientai
7x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mesainiai
3-4 vnt. svogūnų
2,5 litro pomidorų sulčių
3 v.š. pomidorų padažo
2 v.š. maltų aitriųjų paprikų
20 g žvėrienos prieskonių
800 g raudonųjų pupelių čili padaže
žiupsnelis kietojo sūrio
pagal skonį druskos
kepimui aliejaus

Čili sriuba

60-80 min.
10-15 porcijų
Gaminimas
  1. Puode, kuriame ruošite čili sriubą, įkaitinkite aliejų ir apie 15-20 min. nuolat vartant kepinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.  
  2. Ant beveik išsileidusių svogūnų sudėkite smulkintą sausai brandintą jautieną ir apkepinkite ją taip pat nuolant maišant (apie 8-12 min.). Pagardinkite mėsą žvėrienos prieskoniais.
  3. Į puodą supilkite konservuotas čili pupeles, pomidorų sultis ir pomidorų padažą.Viską gerai išmaišykite, pagardinkite druska ir troškinkite apie 15 - 20 minučių ant silpnos ugnies. 
  4. Baigiant troškintis įdėkite maltų aitriųjų paprikų (jeigu mėgstate, galite įdėti ir konservuotų kukurūzų) ir dar 5 minutes patroškinkite.
  5. Patiekite čili sriubą supilstytą į lėkštes ir apibarstą kietuoju sūriu. Puikiai dera paskrudintos ir česnaku įtrintos batono rekelės, šiltos česnakinės bandelės.
 
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!   

 

Atgal į receptų sąrašą