Čiabatos užkandukas su jautiena
ingredientai
220 g Sausai brandintos jautienos
kelių riekelių čiabata duonos
tepamos varškės
marinuotų svogūnų
kalendros
aliejaus
citrinos sulčių
druskos/pipirų

Čiabatos užkandukas su jautiena

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Čiabatą apskrudiname ir paliekame pravėsti. Mėsytę apkepam iš abiejų pusių keptuvėje iki apskrudimo ir dar kelioms minutėms pašaunam į orkaitę. Ištraukus iš orkaitės paliekam pastovėti. Galiausiai supjaustom riekelėmis, pagardiname druska bei pipirais ir citrinos sultimis.Kalendros lapelius apšlakstom aliejumi, druska ir citrinos sultimis.
Ruošiam užkandį. Ant duonos tepam varškės, dedam marinuotus svogūnus, mėsytę ir kalendrą.

Skanaus!

Atgal į receptų sąrašą