DUONAI: | |
100 g | kvietinių miltų |
100 g | pilno grūdo kvietinių miltų |
⅓ šaukštelio | druskos |
130 ml | karšto vandens |
3 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
PAGARDAMS: | |
220 g | KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnio Rib Eye |
4 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
3 šaukštų | graikiško jogurto |
1 | saujos petražolių |
1 | citrinos |
1–2 šaukštų | WOWMAMA padažo BBQ Black Garlic |
2 saujų | žaliųjų žirnelių |
½ šaukštelio | aitriųjų paprikų dribsnių |
1 | mėlynojo svogūno |
žiupsnelio | druskos |
žiupsnelio | juodųjų pipirų |
PATARIMAI:
Jei dar liko paplotėlių, juos galite naudoti ruošiant sumuštinius ar prie kitų grilio patiekalų. Tik juos reikėtų suvalgyti tą pačią dieną, nes duonelės gali sukietėti.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai