Cezerio salotos su jautiena
ingredientai
400 g Black Angus steak
1 šaukštas aliejaus kepimui
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
1 Iceberg salotos
200 g Chederio sūrio kubelių
50 g alyvuogių
1 sauja vyšninių pomidorų
3 riekelės skrudintos duonos
Padažas:
100 ml majonezo
1/2 šaukštelio dižono garstyčių
1 skiltelė česnako
4 ančiuvių filė
1 šaukštas citrinos sulčių
kelios šakelės krapų
50 g tarkuoto parmezano
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų

Cezerio salotos su jautiena

25 min.
2 asmenims
Gaminimas
Paruošiame padažą – į maisto smulkintuvą sudedame visus padažo ingredientus ir sutriname iki vientisos masės. 
Ruošiame jautieną: gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami. Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais. Iš karto nepjaustome, leidžiame pastovėti kambario temperatūroje kol paruošime salotas. Nuplauname, nusausiname ir suplėšome salotas. 
Į lėkštę dedame salotas, steiko juosteles, skrudintos duonos kubelius, sūrio kubelius smulkintas alyvuoges,perpus perpjautus pomidorus ir padažą. 
Prieš valgydami salotas išmaišome ir užpilame padažu. 

 

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 

Atgal į receptų sąrašą