Budha bowl su jautiena
ingredientai
2x220 g jautienos steikai Black Angus
5 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai vandens
1 šaukštas medaus
1 šaukštas ryžių acto
4 šaukštai Edemame pupelių
250 g ryžių
2 avokadai
6 ridikėliai
1 aitrus pipiras
svogūno laiškų
sezamo sėklų
1 kubelis daržovių sultinio
2 skiltelės česnako
2 cm mbiero šaknies

Budha bowl su jautiena

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Marinatui sumaišome sojos padažą,vandenį,medų ir ryžių actą. Įspaudžiame česnakus ir įtarkuojame imbierą. Į marinatą dedame jautienos steikus ir pamarinuojame, kol verda ryžiai.
Daržovių sultinyje išverdame ryžius.
Į keptuvę dedame jautienos steikus ir iškepame iki norimo lygio. Paliekame kelioms minutėms suvyniotus į foliją, kad išlaikytų sultis.
Į dubenelius dedame virtus ryžius, Edamame pupeles,pjaustytus ridikėlius,avokado puseles, steiko kubelius (galite pjaustyti ir juostelėmis), aitrios paprikos griežinėlius, beriame sezamo sėklas ir smulkintus svogūno laiškus.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 

Atgal į receptų sąrašą