Braziliški jautienos iešmeliai su keptų paprikų salsa
ingredientai
1 paprikos
2 šviežių Chalapos paprikų
3 šaukštų OBELIŲ judros sėklų ir rapsų aliejaus
1 saujos kalendrų
1 žaliosios citrinos
½ šaukštelio DANSUKKER ekologiško cukraus Panevėžio Plius
1 šaukštelio smulkintų liofilizuotų braškių
220 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio Black Angus
žiupsnelio druskos
žiupsnelio juodųjų pipirų
Raudonųjų bazilikų lapelių (papuošti)

Braziliški jautienos iešmeliai su keptų paprikų salsa

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Į kepimo skardą dėkite papriką, Chalapos paprikas, patepkite OBELIŲ judros sėklų ir rapsų aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite 200 °C temp. orkaitėje, kol suminkštės.
  2. Paprikas nulupkite, supjaustykite smulkiais kubeliais, dėkite į pasirinktą indą, berkite smulkintą kalendrą, pilkite alyvuogių aliejų, išspauskite citrinos sulčių, įtarkuokite žievelės, dėkite druskos, pipirų, DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, liofilizuotų braškių ir gerai išmaišykite.
  3. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, maukite ant iešmelių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite ant įkaitinto grilio iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Patiekite pasirinktame inde ir papuoškite bazilikų lapeliais.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą