Baklažanburgeris su brandintos jautienos maltiniu.
ingredientai
150 g
1 riekelės sūrio Gouda
2 riekelių baklažano
1 riekelės pomidoro
žiupsnelis sezamo sėklų
pagal poreikį Berbekiu padažo
žiupsnelis Druskos ir pipirų pagal skonį

Baklažanburgeris su brandintos jautienos maltiniu.

30 min.
1 porcija
Gaminimas

Ant grilio kepame jautienos maltinius kartu su baklažanu. Apibarstome druska ir pipirais. Kai mėsa jau beveik paruošta, ant maltinio uždedame sūrio riekelę ir leidžiame pasilydyti. Sluoksniuojame: baklažanas, padažas, pomidoras, maltinis, sūris, padažas, baklažanas. Apibarstome trumpai keptuvėje pakepintomis sezamo sėklomis.

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą