2 VNT. | ilgųjų prancūziškų batonų arba 6vnt ciabatta bandelių |
Kalendros | |
žiupsnelis | Šviežio čili pipiro |
pagal poreikį | Kepintų žemės riešutų |
Kepsniams: | |
2 X 220 g | Kitchen me sausai brandintos jautienos didkepsnio RIB-EYE |
90 g | sojų padažo |
45 g | ryžių vyno arba balto vyno acto |
15 g | imbiero tarkuoto |
3 skiltelės | česnako |
35 g | cukraus |
3/4 šaukštelio | 5 prieskonių mišinio |
1 a.š | sezamų aliejaus |
Čili džemui | |
500 g | pomidorų |
4 vnt. | čili pipirų |
4 skiltelės | česnako |
15 g | imbiero tarkuoto |
25 g | žuvų padažo |
100 ml | raudono vyno acto |
1 vnt. | anyžiaus |
Marinuoti agurkai: | |
75 g | cukraus |
10 g | druskos |
75 g | balto vyno acto |
1 | didelis agurkas |
1 | šalotinis arba raudonasis svogūnas |
/2 šaukštelio | raudonų pipirų žirnelių |
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Lucky Spoon