2 x150 g | KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių „Mėsainiams“ |
4 | vid. dydžio bulvių |
žiupsnelis | druskos |
1 | kiaušinio |
1 šaukštelio | Provanso žolelių |
kepimui | aliejaus |
žiupsnelis | Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
2 riekelių | čederio sūrio |
300 g | kopūsto |
1 nepilno šaukštelio | druskos |
1 šaukšto | cukraaus |
1 vid. | dydžio morkos |
30 ml | obuolių acto (6 %) |
30 ml | aliejaus |
3 šaukštų | majonezo |
1 šaukšto | pomidorų padažo |
1-2 | lašelių „tabasco“ padažo |
1 šaukštelio | kario miltelių |
pateikimui | Kalendrų ar kitų žalumynų |
Receptas sukurtas bendradrabiaujant su VMG komanda ir Alfu Ivanausku.