220 g | Kitchen me sausai brandinto jautienos didkepsnio Black angus |
2 saujos | rukolos |
Padažas: | |
4 | rauginti agurkėliai |
3 v.š. | majonezo arba nat. jogurto |
kelios | šakelės krapų |
Padažui agurkus sutarkuojame, sudedame majonezą ir smulkintus krapus. Išmaišome.
Jautieną ir paprikas supjaustykite juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jautienos juostelės, kol jos gražiai apskrus. Sudėkite smulkintas paprikas ir pakepinkite dar kelias minutes. Beriame prieskonius fajitai ir sumažinus kepimo temperatūrą kepiname dar 2 min.
Tortilijos lakštus pašildome, dedame rukolos lapelius, kepintą jautieną ir paprikas, smulkintus jelepeno pipirus. Ant viršaus uždedame agurkų padažo ir susukame suktinukus.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.