Virtinukai (gnocchi) su antiena ir pomidorų padažu
ingredientai
500 g virtinukų (gnocchi)
150 g rūkytos antienos filė
1 paprikos
400 g pomidorų
200 g kokosų pieno
2 valg.š. alyvuogių aliejaus
½ arb. druskos
¼ arb.š. pipirų

Virtinukai (gnocchi) su antiena ir pomidorų padažu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Pasiruošiame skardą ir ant jos išdėliojame ketvirčiais pjaustytus pomidorus.
  • Papriką supjaustome ir taip pat dedame į skardą.
  • Viską apšlakstome aliejumi, apibarstome druska ir pipirais. Išmaišome.
  • Orkaitę įkaitiname iki 200°C (režimas-konvekcija) ir kepame apie 15-20 minučių.
  • Tuo tarpu įkaitiname puodą su šlakeliu aliejaus ir lengvai apkepiname pjaustytus antienos gabalėlius.
  • Iškepusias daržoves sudedame į aukštą indą, supilame kokosų pieną ir viską gerai sutriname rankiniu trintuvu iki vientisos masės. Jei reikia, dar šiek tiek pašildome.
  • Sudedame antienos gabaliukus ir išmaišome.
  • Išverdame virtinukus pagal instrukciją.
  • Į lėkštes įpilame tiršto padažo, sudedame virtus virtinukus ir skanaujame.

 Už receptą ir nuotrauką dėkojame Skrajojantis Olandas. 

Atgal į receptų sąrašą