Užtepėlė su antiena
ingredientai
240 g Kitchen me k.r. antienos file
mėgiamo tepamo sūrelio
140 g kietojo sūrio užtepėlės
2 vnt. virti burokėliai
keletos migdolų riešutų
žiupsnelis mėgiamų žalumynų

Užtepėlė su antiena

15 min.
5 porcijos
Gaminimas

 

Užtepėlė su antiena pagardinta burokėliais puikus derinys, kuriam neįmanoma atsisipirti.

1. Susipjaustykite antienos file nedideliais gabalėliais.

2. Burokėlį perpjaukite per pusę.

3. Tepamą sūrelį sumaišykite su kietojo sūrio užtepėle.

4. Tada visus ingridientus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

5. Pabaigai įdėkite kelis migdolus ir dar prasukite su smulkintuvu, galite pagardinti mėgiamais žalumynais.

Viskas, beliko dėti į krepšelius ir skanauti.

 

Skanių akimirkų linki UAB „Baltic Larus“ kolektyvas.

Atgal į receptų sąrašą