Užkandėlė su sūdyta-parūkyta antienos filė ir alyvuogėmis
Užkandėlė su sūdyta-parūkyta antienos filė ir alyvuogėmis
ingredientai
80 g. |
KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė |
Pagal poreikį |
Skrudintos batono riekelės |
|
Užtepėlei: |
2 vnt. |
Kiaušiniai |
Keletas v.š. |
Fermentinis sūris |
2 v.š. |
Majonezas |
Pagal skonį |
Smulkintos alyvuogės su ančiuviais |
Užkandėlė su sūdyta-parūkyta antienos filė ir alyvuogėmis
Gaminimas
- Kiaušinius išvirkite ir leiskite jiems atvėsti. Tuomet juos sutarkuokite.
- Į kiaušinius berkite tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas alyvuoges su ančiuviais, d4kite keletą šaukštų majonezo ir viską išmaišykite.
- Paruoštą užtepėlę tepkite ant skrudinto batono riekelių, uždėkite po du sūdytos-parūkytos antienos filė gabalėlius ir papuoškite alyvuogėmis. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą