Tortilijos įdarytos kopūstų salotomis ir dešrelėmis
ingredientai
150 g. KITCHEN me karštai rūkytos antienos mėsos lazdelės
6 vnt. Tortilijos
Salotoms:
1/2 vnt. Baltasis gūžinis kopūstas (nedidelis)
1 vnt. Mėlynas svogūnas (mažas)
1 vnt. Morka
1 vnt. Obuolys
1-2 a.š. Dižono garstyčios
2 v.š. Majonezas
Pagal skonį Citrinos sultys
Saujelė Pjaustytos šviežios petražolės
Pagal skonį Druska ir pipirai

Tortilijos įdarytos kopūstų salotomis ir dešrelėmis

30 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Plonai supjaustykite kopūstą, svogūną supjaustykite griežinėliais, sutarkuokite morką ir obuolį, sudėkite garstyčias, majonezą, pagal skonį įpilkite citrinos sulčių, suberkite petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Dešreles supjaustykite griežinėliais ir apskrudinkite sausoje keptuvėje.
  3. Orkaitėje arba keptuvėje pašildykite tortilijas. 
  4. Ant kiekvienos dėkite kopūstų salotas, keptas dešreles, susukite ir valgykite. Skanaus!

     Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą